YANGILANAYOTGAN O‘ZBEKISTONDA TEXNOSFERANI YOSHLARGA YANGICHA FALSAFIY TUSHUNTIRISHNING NAZARIY VA AMALIY JIHATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada, yangilanayotgan O‘zbekistonda texnosferani yangicha talqin etish hamda uni yosh avlodga tog‘ri tushuntirish. Shuningdek, yoshlarda texnofobiya tushunchasini nima ekanligini o‘rgatish, hamda ularda texnosferaning ochilmagan qirralarini falsafiy tahlil qilish orqali tushuntirish.