O‘QUVCHI YOSHARDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI BARQARORLASHTIRISH MAQSADIDA MASHQ QILISH MOTIVATSIYASINI SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada o‘quvchi yosharda sog‘lom turmush tarzini barqarorlashtirish maqsadida mashq bajarish motivatsiyasi va unga ta'sir etuvchi omillar bilan bog‘liq asosiy ma’lumot va tushunchalar, fikr mulohazalar hamda tavsiyalar mujassam.