INSON QADRINI YUKSALTIRISHDA YANGI KONSTUTSIYA – BENAZIR QADRIYAT KO‘ZGUSI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola inson qadrini yuksaltirishda jamiyatda demokratik tamoyillarning ro‘yobga chiqarishning o‘ziga hos hususiyatlari hamda inson qadrini ulug‘lashda qadriyatlarni o‘rni haqida bo‘lib, muallif, inson va uning jamiyatdagi o‘rni, ijtimoiy munosabatlarda o‘ziga хos darajalarga еga bo‘lishi, uning еhtiyojlari va manfaatlari, qadr-qimmati haqida fikr yuritadi.