SHAXS MA’NAVIY KAMOLOTIDA SIYOSIY ETIKANING O‘RNI (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada siyosat va axloq tushunchalarining o‘zaro bir-biri bilan aloqadorligi, siyosiy etikaning jamiyat hayotida qay darajada ahamiyatga molik ekanligi va korrupsiyaviy holatlarning oldini olish bo‘yicha amalga oshirilayotgan islohatlar haqida mulohaza yuritiladi. Jamiyat taraqqiyoti, yuksakligi, farovonligini uning ma’naviy yetukligi bilan belgilanishi, bu esa yangi avlodning siyosiy va axloqiy yetukligi bilan bog‘liq ekanligi yoritib berilgan.