KELAJAK AVLOD UCHUN TARBIYADA BUYUK AJDODLARIMIZNING JASORATI IBRAT MANBAIDIR (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: O‘zbekiston xalqi ko‘pni ko‘rgan, еlkasida tarix sinovlarini, ijtimoiy xulosasini еlkalagan, o‘ziga ham o‘zgalarga ham tinchlik, osoyishtalik, farovon hayotni tilab kelgan, shu niyatda butun insoniyat sivilizatsiyasi rivojiga munosib hissa qo‘shgan xalq. Bugun ham xalqimiz ota-bobolarimizdan meros bo‘lib qolgan o‘zining ana shu ezgulik bayrog‘ini qo‘lidan tushirgani yo‘q. Buyuk allomalarimizning ilm-fan sohasiga baxshida etgan umri, erishgan yutuqlari va kashfiyotlari bugungi ma’rifatli insoniyatni hayratga solmoqda.