BARKAMOL AVLOD TARBIYSIDA MAKTABDAN TASHQARI TA’LIM MUASSASALARINING O‘ RNI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Maqolada O‘zbekistonda barkamol avlodni tarbiyalashda maktabdan tashqari ta‘lim muassalarida olib borilayotgan ishlar, barkamollik mohiyati, sog‘lom avlod tarbiyasi va boshqalar haqida so‘z yuritiladi.