MA’RIFIY JAMIYATNI SHAKLLANTIRISH VA RIVOJLANTIRISHDA HADIS ILMI VA AN’ANASINING TUTGAN O‘RNI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Maqolada musulmon Sharq hadischilik an’analarining Yangi O‘zbekiston sharoitida ma’rifatli jamiyatni shakllantirishdagi mavqyeini o‘rganish bo‘yicha ilmiy tadqiqotlar yaratish hozirgi falsafa ilmi oldida turgan dolzarb vazifalarI tahlil qilingan.