ZAMONAVIY DUNYONING AXLOQIY MUAMMOLARI - ZO‘RAVONLIK FALSAFASI (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada zamonaviy dunyoning axloqiy muammolari - zo‘ravonlik falsafasi, shu bilan birga shaxslararo munosabatlarda zo‘ravonlik qilmaslik tamoyilini rivojlantirish, uni axloqiy qadriyat sifatida ko‘rsatish masalalariga e’tibor qaratilgan.Shuningdek, axloqning oltin qoidasida birinchi marta insonning ichki qadriyati, axloqiy g‘oyasi, o‘z-o‘zini anglashi, ya’ni shaxsiy javobgarlik tushunchasi bilan bog‘liq holda inson qadr-qimmati kabi ilmiy g‘oyalari tahlili qilingan.