YOSHLARDA FUQAROLIK MADANIYATINI RIVOJLANTIRISHDA JAMIYATNING ROLI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Yangilanayotgan O‘zbekiston Respublikasini shakllantirish va rivojlantirishda yoshlardagi fuqarolik madaniyati to‘g‘risida so‘z yuritilib, inson hayoti va jamiyat taraqqiyoti uchun tutgan o‘rni yoritilgan. Bundan tashqari, Respublikamizda huquqiy madaniyat, demokratik davlat, fuqarolik jamiyati qurishning o‘ziga xos xususiyatlari, ushbu xususisyatlarni yoshlar ongiga va tafakkuriga еtkazishda fuqarolik madaniyatining mazmun-mohiyati tahlil qilinib fuqarolik madaniyating shaxs kamolitidagi ijtimoiy ahamiyati ko‘rsatilgan.