GLOBAL MAKONDA AXBOROTLASHUVNING TA’LIM-TARBIYA TIZIMIGA TA’SIRI (Ustozlar uchun, 2024)
Annatatsiya: Maqolada globallashuv jarayonining ta’lim tizimiga ta’siri axborotlashtirishning ta’lim tizimidagi o‘rni ko‘rib chiqiladi.