TA’LIM SISTEMASIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Innovatsiya – bu har qanday yangilik emas, balki amaldagi tizimning samaradorligini sezilarli darajada oshiradigan yangilikdir. Ta’lim tizimida ham har qanday yangilik innovatsiya sifatida qabul qilinmasligi, faqatgina, ta’limning mazmuniga sezilarli o‘zgarish, ta’sir, konstruktiv mohiyat bera olgan yangiliklargina ta’lim innovatsiyasi bo‘la olishi mumkin.