YOSHLARNI PRIMITIV AXBOROT URUSHLARIDAN HIMOYA QILISH MEXANIZMLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Maqolada qadimgi davrlardagi axborot urushlari, ularning asosiy manbalari, yoshlarni primitiv axborot urushlaridan himoya qilish mexanizmlari haqida ma’lumot berildi. Har bir davr va hududga xos bo‘lgan axborot urushlari usullari har xil madaniyatlar tarixini o‘rganishda katta ahamiyatga ega. Ular nafaqat o‘sha davr hayoti va qarashlarini aks ettiradi, balki bizga hozirgi davr axborot urushlarini yaxshiroq tushunishda yordam beradi.