RAQAMLI TA’LIMNING FALSAFIY-METODOLOGIK MASALALARI. (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqola raqamli jamiyat va raqamli ta’lim jarayonlarining ijtimoiy hayotga ta’siri masalasi yoritilgan. Falsafa va pedagogika sohalarida raqamli ta’lim keng ilmiy-nazariy tadqiq etilmoqda. Raqamli jamiyatda ko‘plab sohalarning raqamlashuvi kechayotgani yoritilgan.