TA’LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH UCHUN MASOFAVIY TA’LIM VOSITALARI (Ustozlar uchun, 2024)
Mazkur tadqiqot ishida ta’limda raqamli texnologiyalardan foydalanish uchun masofaviy ta’lim vositalari va ularning imkoniyatlari tadqiq qilingan. Bunda ta’limni boshqarishni avtomatlashtirilgan tizimlari, LMS platformalari va ularning turlari hamda LMS platformalarining imkoniyatlari keltirib o‘tilgan.