AXBOROTLASHGAN JAMIYATDA YOSHLARNI AXLOQIY QADRIYATLAR RUHIDA TARBIYALASHNING IJTIMOIY-FALSAFIY MASALALARI (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada jamiyatdagi amalga oshirilayotgan islohotlarning yoshlar faoliyati bilan bog‘liq ijtimoiy-falsafiy masalalari ilmiy tadqiq etilgan. Unda keyingi yillarda axborotlashgan jamiyatning rivojlanib borishi natijasida voqelikda vujudga kelayotgan axloqiy qadriyatlar muammo o‘z aksini topgan. Yoshlarning falsafiy tafakkurini botsitishda ajdodlarning jamiyatga qoldigan boy axloqiy qadriyatlaridan samarali foydalanish ochib berilgan.