BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI LOYIHALASH FAOLIYATIGA TAYYORLASH TA’LIMIY JARAYON SIFATIDA (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada raqamli texnologiyalar negizida bo‘lajak texnologik ta’lim o‘qituvchilarini loyihalash faoliyatiga tayyorlashga oid ta’limiy mulohazalar bayon etiladi.