MATEMATIKA FANINING RIVOJLANISH DAVRLARIDAN BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada matematikaning rivojlanish davrlari va bu davrlarda matematika fanining rivojlanishiga hissa qo‘shgan olimlar, xususan Muhammad Al-Xorazimiyning faoliyati haqida hamda “Hind hisobi haqida kitob” asaridan arfimetikani o‘rganish haqida fikr yuritilgan.