YOSHLAR BILIMI YUKSALISHIDA AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARINING TASIRI (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolamizda, bugungi kunning actual mavzularidan biri bo‘mish fin ta’lim tizimidagi axborot komunikatsiyalarining ta’limda qo‘llanishiga bag‘ishlangan bo‘lib. Unda, yoshlarning bilim olishlarida axborot komunikatsiya texnologiyalarining tasiri finlandiya ta’lim tizimi misolida yoritilgan.