ЎЗБЕКИСТОННИНГ ХАЛҚАРО ИМИДЖИНИНГ ЮКСАЛИШИДА ТАЪЛИМ ТУРИЗМИНИНГ ТУТГАН ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ (Ustozlar uchun, 2024)
Мақолада Ўзбекистоннинг халқаро имиджи юксалишида таълим туризмининг тутган ўрни ва аҳамияти масалалари таҳлил қилинган. Жамият ҳаёти, ижтимоий ривожланиш жараёнига таълим туризмининг таъсири масалалари кўриб ўтилган. Таълим туризмининг таснифланиши, улар ўртасидаги алоқадорлик масалалари ўрганилган.