ФИН ЁШЛАРИНИНГ ҲУҚУҚЛАРИ (Ustozlar uchun, 2024)
Мақолада фин ёшларининг ҳуқуқ ва эркинликлари ҳақида сўз боради. Фин ёшларининг шахсий, ижтимоий, иқтисодий, маданий ва экологик ҳуқуқлари ва уларнинг кафолатлари ёритиб берилган.