TA’LIM KOGNITIV JARAYON SIFATIDA (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada ta’limning kognitiv mohiyati va xususyatlari ochib berilgan. Ta’lim olish natijasida kognitiv qobiliyatlar bilish, idrok, diqqat, xotira rivojlanishi va kuchayishi tahlil qilingan.