FORS TILIDA OG‘ZAKI NUTQNI ShAKLLANTIRIShDA AMALIY METODLARNING AFZALLIKLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Mazkur maqolada o‘qituvchining o‘quvchilar bilan muntazam qo‘llaydigan, o‘quvchilarga o‘z aqliy qobiliyatlarini va qiziqishlarini rivojlantirish, bilim va kunikmalarni egallash hamda ulardan amalda foydalanish imkonini beruvchi ish usullari haqida ma’lumot berilgan.