INSONDA SALOMATLIK ESTETIKASINI RIVOJLANTIRISHDA AXLOQIY OMILLARNING IMMANENT XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Inson salomatligini har qancha moddiy boylik va mablag‘ evaziga sotib olib bo‘lmaydi. Har bir shaxs o‘zining yurish-turishi uchun mas’ul deb qabul qilingan demokratik jamiyatda, inson salomatligi muhim ahamiyatga ega bo‘lgan oliy qadriyat darajasiga ko‘tariladi. Aytishimiz mumkinki, so‘z, fikr, niyat, amal insonning axloqiy-estetik faoliyatida hamda xulqiy go‘zallikka erishish yo‘lidagi maqsad va intilishlariga asos bo‘ladigan, insonni to‘g‘ri faoliyati.