ISLOM TA’LIMOTIDAGI INSON SUBSTANSIYASINING FALSAFIY TAHLILI (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada islom ta’limotida inson borlig‘i (ekzistensiyasi)ni substansional komponenti sifatida ruh fenomeni, tana va ruh determinatsiyasi ijtimoiy-falsafiy tahlil qilingan.