“INSON – JAMIYAT – DAVLAT” TAMOYILINI AMALGA OSHIRISH - BARQAROR TARAQQIYOT OMILI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada "Inson - jamiyat - davlat" tamoyilini gumanistik mohiyati, uni amalga oshirish mexanizmlari hamda davlat xizmatchilarining samaradorligi va professionalligiga sezilarli ta’sir ko‘rsatishi masalalari yoritib berilgan.