BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA KASBIY KO‘NIKMALARNI RIVOJLANTIRISHDA “SOFT SKILLS” AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda kasbiy ko‘nikmani shakllantirish hamda rivojlantirishga mo‘ljallangan “malakalar yig‘indisi”, ya’ni “soft skills” (“yumshoq ko‘nikmalar”) haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, zamonaviy o‘qituvchi modelini to‘liq qamrab oladigan “mahoratlar yig‘indisi” tanqidiy fikrlash, hamkorlikda ishlash, kreativlik va kommunikativlik kabi qobiliyatlar atroflicha yoritilib beriladi.