INKLYUZIV TA’LIM IMKONIYATI CHEKLANGAN O‘SMIRLARDA EMOTSIONAL ZO‘RIQISHNI OLDINI OLISHNING OMILI SIFATIDA (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada O‘zbekistonda imkoniyati cheklangan o‘smirlarning emotsial zo‘riqishining oldini olishda inklyuziv ta’limning tutgan o‘rni va ahamiyati masalalari tahlil qilingan. Davlat siyosatida ushbu masalaga munosabat masalalari ko‘rib o‘tilgan.