ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ЛЕКЦИЯНИНГ ӮРНИ (Ustozlar uchun, 2024)
Мазкур мақолада сӯз таълим жараёнида лекциянинг ӯрни масаласи таҳлил қилинган. Шунингдек таълимнинг лекция методи, унинг аҳамияти ва самарадорлигини ошириш бир қатор дидактик имкониятлари кӯрсатилган.