MADANIY TURIZMNI RIVOJLANTIRISH O‘ZBEKISTON XALQARO IMIDJINI YUKSALTIRISHNING MUHIM OMILI SIFATIDA (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Maqolada O‘zbekistonda madaniy turizmining rivojlanishi va uning mamlakat xalqaro imidji yuksalishiga ko‘rsatgan ta’siri masalalari tahlil qilingan. Tarixiy-madaniy turizmning madaniy turizm tarkibida tutgan o‘rni va ahamiyati masalalari ko‘rib o‘tilgan.