JINOIY – HUQUQIY HODISALARNI BILISHDA METODOLOGIK BILIMLARGA ZARURIYAT (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada jinoiy-huquqiy hodisalarni bilishda ob’ektiv qonuniyatlarga oid metodologik bilimlarga zaruriyat, metodologik bilimlarni tarix, jumladan, huquqni dialektik madaniy tushunishga asoslangan ijtimoiy va huquqiy – falsafiy bilimlar bilan boyitishga bo‘lgan ehtiyoj masalalari bo‘yicha tegishli fikrlar berilgan.