ZAMONAVIY TA’LIMDA AKADEMIK NUTQNING AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’limda akademik nutqning o‘ziga xos xususiyatlariga e’tibor qaratilgan. Akademik nutq usullari tahlil etilgan hamda oliy o‘quv yurtlarida akademik savodxonlikni shakllantirishning ahamiyati ta’kidlab o‘tilgan.