FINLANDIYA TA’LIM TIZIMINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolmizda Finlandiya ta’lim tizimining boshqa ta’lim tizimlardan farqli jihatlari hamda o‘ziga xos xususiyatlar to‘g‘risida bayon etilgan. Shuningdek, fin ta’lim tizimining samaradorligi, zamonaviy axborot texnologiyalaridan hamda o‘ziga xosligi tahlil qilingan.