FIN TA’LIM TIZIMINING OʻZBEK TA’LIM TIZIMIGA ISLOH QILINISHI SABABLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada bugungi kunda Oʻzbekiston Respublikasida faoliyat olib borayotgan ta’lim muassasalari uchun namuna sifatida koʻrsatilayotgan Finlandiya ta’lim tizimining qay jabhalarga nisbatan isloh qilinishi tahlil qilingan.