YOSHLАR DUNYOQАRАSHI SHАKLLАNISHI VА RIVOJLАNISHIDА FINLАNDIYA TА’LIMINING O‘ZIGА XOS XUSUSIYATI VА OMILLАRI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqlamizda, yoshlarning dunyoqarashini shaklantirishda Finlandiya ta’lim tizimining o‘ziga xosligi tahlillar yordamida ochib berilgan. Unga qo‘shimcha ravishda, Fin ta’lim tizimining ta’lim tizimlaridan alohidaligi hamda xususiyatlari shuningdek imkoniyatlari bayon etilgan.