MA’NAVIY BARKAMOL AVLODNI TARBIYALASH OMILLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada yoshlarni ma’naviy-axloqiy barkamol etib tarbiyalash, ularga gumanitar ta’lim-tarbiya berishni sifat jihatidan yangi bosqichga ko‘tarish masalalari tahlil qilingan.