TA’LIM FALSAFASI – UCHINCHI RENESSANS SHAKLLANISHI VA RIVOJLANISHINING METODOLOGIK ASOSI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ma’rifatli jamiyatni barpo etish, buyuk allomalarimizning azaliy orzusi bo‘lganligini mustaqillik sharofati tufayli va uni amalga oshirish uchun barcha shart-sharoitlar yuzaga kelganligini inobatga olgan holda O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Sh.M.Mirziyoyevning “ma’naviy yetuk, barkamol avlodni tarbiyalash, ta’lim-tarbiyani rivojlantirish, ma’rifatli jamiyatni barpo etish asosida taraqqiyot strategiyasini ro‘yobga chiqaradigan yangi shaxsni voyaga yetkazish – pirovard maqsadi inson manfaatlarini ta’minlash bo‘lgan islohotlarimizning eng muhim vazifalaridandir”2 degan ko‘rsatmalari demokratik jamiyatni barpo etishda muhim ahamiyat kasb etadi.