ADABIYOT DARSLARIDA OG‘ZAKI NUTQNI SHAKLLANTIRISH BADIIY ASARLAR TAHLILI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Adabiyot darslarida og’zaki nutqini o’stirishning asosiy omillari haqida ma’lumot berilgan. Og’zaki nutq odatdagi so’zlashuv nutqi bo’lib, bu nutq ko’proq ohang va turli imo-ishoralarga aloqadordir. Bundan tashqari, adabiyot darslarida og‘zaki nutqni shakllantirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.