BOSHLANG'ICH SINFLARDA TA'LIM MAZMUNINI BOYITISH USULLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada dars mashg'ulotlarini o'quvchilarning yoshi va imkoniyatlarini inobatga olgan holda tashkil etish hamda zamonaviy innovatsion usullardan foydalanish jarayonida kafolatlangan bilimlarni bera olish muhimligi haqida ma'lumotlar berilgan.