O‘QUVCHILARNING NUTQINI O‘STIRISHDA ILG‘OR PEDAGOGIK METODLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI ( BOSHLANG‘ICH SINF MISOLIDA) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining yoshi va psixologik xususiyatlarini hisobga olgan holda, ona tili o‘quv dasturidagi mavzularni o‘zlashtirish hamda mashqlar tizimini ishlab chiqish xususida fikrlar bayon etilgan.