DIZAYN VA SAN’AT SOHASIDA TA’LIM BERISHNING MUOMMOLARI (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA: Dizayn moddiy ishlab chiqarishning barcha sohalarini qamrab oladi va ilmiytexnik va gumanitar madaniyatni birlashtirgan, yangi turdagi zamonaviy moddiy madaniyat - loyihalashtirish madaniyatining asosiy badiiy loyihalashtirish metodi hisoblanadi. Ushbu maqolada dizayn yo'nalishida ta'lim berishning muammolari xususida so’z yuritildi.