O‘SPIRINLIK DAVRIDA KASBGA YO‘NALTIRISHDA RUHIY SALOMATLIKNING ROLI (Ustozlar uchun, 2024)
Аnnоtаtsiyа: Mаqоlаdа o‘sprinlik davrida kasbga yo‘naltirishda ruhiy salomatlikning psixоlоgik xususiyatlari, о‘rni, аhаmiyаti, vаzifаlаri tаhlil qilingаn, tа’lim tizimidа оlib bоrilаyоtgаn islоhоtlаr jаrаyоnidа psixоlоgiyaning ushbu holatlarda аhаmiyаti осhib berilgаn.