TALABALARNI PEDAGOGIK FAOLIYATGA TAYYORLASHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK ASPEKTLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Talabalarni pedagogik faoliyatga tayyorlashning psixologik-pedagogik aspektlari haqidagi fikr mulohazalar berilgan. Xulosalar chiqarilgan.