MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTLARIDA KUZATUV KENGASHI MAQSAD VA VAZIFALARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya Biz quyidagi ilmiy maqola yordamida bugungi kunda maktabgacha ta'lim tashkilotlarida olib borilayotgan islohotlar hamda ularning samaradorligi, shu navbatda kuzatuv kengashining bu boradagi ahamiyati hususidagi ma'lumotlarga ega bo'lasiz.