BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA KO‘RGAZMALI QUROLLAR VA TARQATMA MATERIALLARIDAN FOYDALANISH TEXNOLOGIYASI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda ko‘rgazma qurollar hamda tarqatma materiallari, ulardan foydalanish texnologiyasi hamda samarasi haqida to‘xtalib o‘tilgan.