MAKTAB O'QUVCHILARINI PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI O'RGANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maktab o'quvchilarini psixologik xususiyatlarini o'rganish,maktab o'quvchilari psixologiyasi, o'quvchilarning o'zini tushunish va boshqarishda yordam beradigan bir nechta metodlar va ularning vazifalari haqida ma'lumotlar berilgan.