BOSHLANG’ICH SINFLARDA O’QITISHNING ZAMONAVIY USULLARI (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini o’qitishda zamonaviy innavatsion metodlardan foydalanish va ularning turlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, ularning bugungi kundagi ahamiyati haqida so’z borgan.