TALAB VA TAKLIF NAZARIYASI. BOZOR MUVOZANATI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Makro va mikroiqtisodiyotda talab, taklif hamda bozor muvozanati tushunchalari asosiy kriteriyalar hisoblanadi. Mazkur maqolada aytib o`tilgan yo`nalishlarning mohiyati, bir-biriga bog`liqligi muhokama etiladi.