GIMNASTIKA. NAZARIY. SPORT VA SALOMATLIK. AMALIY. SAF MASHQLARI, GIMNASTIK O‘RINDIQ USTIDA BIR OYOQDA TURIB QO‘LLARNI YONGA UZATIB MUVOZANATNI SAQLASH. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu dars ishlanmada 2-sinf o‘quvchilariga jismoniy tarbiya fanidan “Gimnastika. Nazariy. Sport va salomatlik. Amaliy. Saf mashqlari, gimnastik o‘rindiq ustida bir oyoqda turib qo‘llarni yonga uzatib muvozanatni saqlash” mavzusini o‘qitish texnologiyasi ko‘rsatib berilgan.