SAMARQAND ERONIYLARINING MAROSIMLARI TARIXIDAN (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Maqolada eroniylar etnografik guruhining ma’raka va to‘y marosimlari haqida fikr yuritiladi. “Dahanshirini”, “nonishikast”, “shirinixurdon”, “havodorlik” kabi marosimlardagi урф-одатлар, taomlanish маданияти талқин этилган.