O‘ZBEKISTON - QOZOG‘ISTON: MA’NAVIY - MADANIY HAMKORLIKNING YANGI BOSQICHI (Ustozlar uchun, 2024)
Hozirgi kunda O‘zbekiston qo‘shni respublikalar bilan faol hamkorlik aloqalarini olib bormoqda. Qozog‘iston Respublikasi bilan olib borilayotgan o‘zaro aloqalar bu borada muhim ahamiyatga ega. Mazkur maqolada O‘zbekiston-Qozog‘iston munosabatlarining yangi bosqichi va uning natijalari bayon qilingan.